Charter

Mannskapet ynskjer deg og ditt selskap velkommen ombord på MS Arnafjord. Me hjelper deg gjerne å finne turen som passer deg og ditt selskap best. Me har fleire turforslag å velge mellom, men kan og skreddarsy turopplegg etter dine ynskje.

Forslag med utgangspunkt frå Vik:

  • Turen går langs strendene via Arnafjorden til Nese, der vi gjer strandhogg i sørlandsidyllen der. Kanskje opnar Morten Landhandleriet Pub med alle sine rarietetar? Vandring frå kaien opp til Skredstova for omvisning og historien om kjemperaset som tok liv og hus for meir enn 200 år sidan.

  • Ta turen over fjorden til Balestrand og lær om kunstnarmiljøet der. Du kan vandra til Ciderhuset, nyta cidersmaking og få høyra historien om epledyrking i Sogn og/eller nyta eit godt måltid.

  • Finnafjorden er heilt spesiell, og må opplevast. I Finden, der gründerkvinna Synnøve Finden vaks opp for ca 100 år sidan – driv Lars garden sin med geiter. Dersom tidevatnet er med oss, kan turen gå inn i spektakulære Finnabotn - her kan du gå i land og ta spaserturen oppover mot husmannsplassen.

  • Kombinasjonstur med ms Arnafjord ein veg og rib tilbake – eller omvendt. Her kan du oppleva ulike fjordkulturar, veteranbåt med skikkeleg godlyd og dunk-dunk kombinert med fartsfyllt ribtur.

Tur med MS Arnafjord: Pris pr time kr 2500 + evt måltid og landarrangement.

Kombinasjonstur med rib: Pris på forespørsel.

Spør oss gjerne om eigne opplegg, mannskapet om bord i MS Arnafjord er klar for å gje deg og følgjet ditt gode fjordkulturopplevingar kombinert med spektakulær Sognefjordnatur.

Forslag med utgangspunkt frå Bergen

  • Kun to timer utenfor Bergen finner du Herda og Biologen hotell. Vakker natur og spennende naturopplevelser er bare noe av det som venter deg. Kombinasjonstur med busstur tilbake til Bergen – eller omvendt.

  • Den gastronomiske reisen starter allerede i øyeblikket dere går ombord i båten ved historiske Bryggen i Bergen sentrum. La smaksløkene modnes under den 60 minutter lange båtturen ut til Holmen, der du får oppleve det beste av bergensk fjell-, fjord- og havlandskap.

    Cornelius holder åpent hele året. I fint sommervær åpnes skyvedører, og vi dekker bord på kaien med servering av en lettere meny. I mer ruskete vær skaper vi en lun stemning innendørs med kraftigere smaker, fyr i peisen og levende lys.

  • Bli kjent med livet i og ved havet. Her forteller vi om kystkultur fra steinalder ti loljealder. En unik opplevelse ved den gamle dampskipskaien i Ovågen/Rong.